Renegade

Zakažite test vožnju

Renegade

Spoljašnost

Sa jedinstvenim novitetima na njegovom spoljašnjem, izgledu, Jeep® Renegad održava stil brenda u koraku sa najnovijim trendovima. Nova rešetka sa 7 proreza, nova prednja maska, nove boje krovnih šina i puno LED osvetljenje su samo neke od najnovijih dodataka njegovom spoljašnjem izgledu.

IZAĐITE I OTISNITE SE

Sa najboljem u klasi prostorom za do pet osoba, funkcionalnošću prostranog cargo prostora pozadi, sa puno neverovatnog skladišnog prostora, dodatnim prostorom za glavu i sa maksimalnom širinom u svojoj kategoriji, Jeep® Renegade.

Renegade

Unutrašnjost

Za svakodnevne vožnje ili urbane gradske avanture, novi Jeep® Renegade je pun rešenja za skladištenje za sve što vam treba na putu: od novog postolja za pametni telefon na centralnoj konzoli do dodate nove mreže, u koju može da stane iPad mini.

Nova Jeep® Renegade unutrašnjost uključuje pametna rešenja za odlaganje prtljaga, nove pretince sa izrađenim detaljima, inovativne i visoko kvalitetne postavke boja i materijala i najsavremeniju tehnologiju. Njegova prostranost i najbolja širina u klase će vam omogućiti da odete bilo gde uzimajući baš sve što vam je potrebno, uz potpunu udobnost.

BEZBJEDNOST & SIGURNOST

PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA (TSR)

Potpuno nova funkcija koja koristi naprednu kameru za prepoznavanje ograničenja brzine i ostalih saobraćajnih znakova, a zatim pruža upozorenja vozaču. Za ovu funkciju nisu potrebne mape ili GPS podrška. Sigurnost dostiže viši nivo sa TSR standardom u novoj Renegade gami.

AKTIVNA BEZBEDNOST I SIGURNOST

a biste uživali u jedinstvenoj vožnji, važno je biti bezbedan za volanom. Jeep® Renegade je dizajniran da obezbedi više od 60 dostupnih bezbednosnih i sigurnosnih funkcija, uključujući sistem upozorenja o čeonom sudaru i LaneSense™ upozorenje o skretanju sa trake.


Dizajn

Počevši od naprednih felni do LED paketa, novi Jeep® Renegade je uvek u koraku sa vremenom. Za istraživanje novih staza ili izlazak u grad, Jeep Renegade je spreman, voljan i sposoban.

Galerija

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Zakažite test vožnju

Raspoloženi ste za test vožnju? Izaberite model koji želite i zakažite termin koji Vam odgovara.